درباره همایش

نقشه‏‌برداری مغز انسان، با هدف درک ارتباطات ساختاری-عملکردی مغز، زیرمجموعه‌ای از تصویربرداری عصبی می‌باشد که در آن پس از تهیه تصاویر مغزی، پردازش و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به بحث پیرامون نتایج بدست‌آمده پرداخته می‌شود. تکنیک‏‌های نقشه‌‏برداری مغز به طور مداوم در حال تکامل هستند و بر توسعه و اصلاح تکنیک‏‌های اکتساب تصویر، نمایش، تجزیه و تحلیل، تجسم و تفسیر تکیه دارند. همایش نقشه‌برداری مغز انسان یا Iranian Human Brain Mapping (IHBM)، به همین منظور هر ساله میزبان دانشمندان و علاقه‌مندان این حوزه می‌باشد. نهمین دوره از این همایش به صورت حضوری در ایران و توسط پژوهشکده علوم و فناوری‌های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می‏گردد.

• این همایش قصد دارد:

محققانی که در زمینه‌های مربوط به ساختار و عملکرد مغز انسان (متخصصین در زمینه الکتروفیزیولوژی، علوم اعصاب، روانشناسی، پزشکی، مهندسی، ریاضی، تصویربرداری بالینی، ژنتیک و ...) مشغول به تحقیق و پژوهش هستند را گرد هم آورد تا امکان تبادل اطلاعات و بحث پیرامون دستاورد‌های روز دنیا با محوریت موضوعاتی چون تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI)، تصویربرداری گسیل پوزیترونی (PET)، تصویربرداری میکروسکوپی، الکتروانسفالوگرافی (EEG)، رادیوشیمی و رادیو فارماکولوژی را میان آن‌ها و علاقه‌مندان این حوزه فراهم سازد.

• تاریخچه همایش:

در سال ۱۳۹۳ اولین گردهمایی نقشه برداری مغز ایران، با هدف به اشتراک گذاشتن تجربیات و بحث در مورد تکنیک‌‏ها و چالش‌‏ها در زمینه تصویربرداری مغزی به همت پروفسور مجتبی زارعی، ریاست پژوهشکده علوم و فناوری‌های پزشکی برگزار شد. پس از آن، با استقبال محققین و شرکت‏‌کنندگان، سالانه این همایش تا به امروز در ۸ دوره متوالی برگزار شده و حتی در دوران شیوع بیماری کرونا با استفاده از بسترهای مجازی، این همایش میزبان مخاطبان خود بوده است (درسال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ همایش به صورت مجازی برگزار شد).

و اما به رسم هر سال، نهمین دوره از همایش بین‌المللی نقشه‌‏برداری مغز ایران بصورت حضوری و از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ در مجموعه ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی در تهران میزبان شما عزیزان خواهد بود.

 

دسترسی سریع:

پیام رئیس همایش

محل برگزاری همایش

 






اخبــار



برگزار كنندگان همایش


حامیان همایش